Arild Birkeland

Arild er en allsidig systemutvikler som også kan påta seg både frontend og backend-roller. Han har arbeidet i virksomhetskritiske prosjekter innen lotteri- og spillvirksomhet, eiendomsmegling og i det offentlige, han har utviklet applikasjoner som har over 500 000 unike brukere ukentlig og som omsetter for 38 milliarder kroner årlig.

Arild behersker teknologier som react, redux, nodejs, kotlin, java og databaser. Med en tilleggs bachelor i UX vet han godt hvordan man skal utvikle i henhold til etablerte standarder for universell utforming og design.

Arild behersker alle faser i systemutvikling, fra spesifisering av krav, analyse/design, utvikling til testing og videreutvikling/forvaltning. Han er meget strukturert, engasjert og selvstendig. Arild får stadig gode tilbakemeldinger på sitt arbeid og som person fra kunden.

Som konsulent er Arild opptatt av å holde seg faglig oppdatert, dette praktiserer han ved å bruke fritiden sin på hobbyprosjekter og generelle egenstudier.

Speciality
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP expert
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP expert
Arild Birkeland

Skills

React
Redux
React Native
TypeScript
Java
Kotlin
Reducers
Selectors
Reselect
ImmerJS
GraphQL
JSON
HTML
CSS
Sql

Framework

SpringBoot
Maven
BankId
Jest
Enzyme
Chai
Cypress
StyleComponents
Gatsbym
NextJS
Jira
Confluence
Slack
Git

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo