Joakim Grahl Knudsen

Joakim har jobbet som konsulent siden 2011, de siste årene med fokus på utvikling av webapplikasjoner. Utdanningsbakgrunnen hans er fra Universitet der han gjennomførte en Ph.D. i kodeteori.

I dag jobber Joakim fullstack med teknologier som React, Javascript og Sass/CSS i frontend og ASP.NET/C# i backend. Joakim er i stand til å håndtere varierte oppgaver på tvers av mange moduler, og utvikling med støtte for alle flater. Han har også erfaring med Android apper og Google Analytics. Gjennom flere års oppdrag innenfor ETL-, integrasjons- og datavarehusutvikling er Joakim også godt kjent både med uttrekk, vasking og transformasjon av data, datamodellering og analyse av forretningsdata. Han har lang erfaring på Oracle- databaseplattformen, er sertifisert på utvikling med Informatica Power Center og QlikView, og kjenner også Microsoft SQL Server- plattformen fra forskjellige prosjekter. 

 

Som person er Joakim åpen, imøtekommende og positiv. Han er kreativ og løsningsorientert, samt han kommuniserer godt med både kunde, teammedlemmer og brukerne av løsningene han lager.

 

Speciality
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP legendary
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP legendary

Skills

.Net/C#
Javascript
Typescript
Java
CSS
HTML
C++
C

 

Framework

.Net Core
ASP.Net Core
React
Angular
jQuery
Node.js
Bootstrap
Entity
Groovy


 

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo