Morten Nygaard Åsnes

Morten er utdannet ved Instituttet for Informatikk ved universitetet i Bergen, hvor han tok hovedfag i programutvikling med oppgaven «A Distributed Information System for Coastal, Ocean, and Terrestrial Data (DISCOT).» Oppgaven inngikk i et samarbeid mellom Instituttet for Informatikk, og Nansensenteret i Bergen.

Han har primært erfaring fra programutvikling på Java platformen, hvor han har lang erfaring med både front-end, back-end, og desktop applikasjoner. Hovedsaklig har han jobbet med Java og Kotlin, i tillegg har han også lang erfaring med C/C++ programmering. Morten har lang erfaring som programutvikler på både Unix/Linux og Windows plattformer, og har inngått i flere prosjekter på tvers av fagdisipliner. Han har også deltatt på større internasjonale prosjekter.

Morten er en kreativ og engasjert utvikler, som er opptatt av å holde seg oppdatert på nye teknologier. Han jobber godt i team, og liker å løse problemer, og komme frem til innovative løsninger. Morten blir omtalt som positiv, kunnskapsrik, pålitelig, og en god lagarbeider av sine kollegaer.

Speciality
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP legendary
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP legendary

Skills

Java
Kotling
Scala
C#
C
C++
Javascript
HTML
CSS
Perl

Framework

Spring Boot
Elasticsearch
RabbitMQ
JSP
Dropwizard
Ajax
Event Driven Architecture
Kubernetes
Docker

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo