Sigurd Reistad Christensen

Sigurd er en fullstack-utvikler med mye erfaring på .NET-plattformen med mest vekt på frontend. Han har fylt roller som arkitekt, tech lead, DevOps og utvikler og er svært opptatt av at kundene blir fornøyde med løsningene han lager. God kommunikasjon, positiv innstilling og et arbeidsmiljø som tilrettelegger for tilbakemeldinger og raske endringer er ting han er opptatt av for å kunne oppnå dette.

Under studiene jobbet Sigurd i et oppstartselskap, en jobb som etterhvert ble så omfattende at han hoppet av halvveis i mastergraden for å jobbe fulltid. Videre i karrieren jobbet han med et større, etablert selskap med store programvarer innen finans og har på den måten fått tilegnet seg verdifull erfaring fra begge endene av spektrumet.

Som person er han en positiv person som er opptatt av kunnskapsdeling, tar ansvar og har alltid et ekstra blikk med seg for å sikre at de rundt han trives.

Speciality
Frontend
Frontend
XP advanced
Frontend
Frontend
Frontend
Frontend
XP advanced

Skills

C#
Javascript
Typescript
HTML
CSS
Java
Powershell

Framework

.Net Core
ASP.Net Core
ASP.Net Core MVC
WCF
Nhibernate
jQuery
React
Progressive Web Apps
Styled components
Material UI
CSS-in-JS
SASS
SCSS
Razor

 

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo