Luan Tran

Luan har erfaring som både front- og backend- utvikler, og har god erfaring med Java, Typescript, Vue, React og tilhørende teknologier og metoder. 

Med bakgrunn fra ulike prosjekt og roller i Skatteetaten (SITS) og DNB, har han blitt en tilhenger av funksjonell programmering for lesbarhet, testbarhet og robust kode som er lett å forvalte. Luan legger stor vekt på å se løsninger fra brukernes perspektiv og innovative løsninger, både teknologisk, metodisk og konseptuelt. Han har erfaring og sett viktigheten av dette i flere større prosjekter han har deltatt i.

 Luan har en mastergrad i informatikk fra NTNU med fordypning i programmering, kunstig intelligens, konseptutvikling og utviklingsmetodikk.

Luan er godt likt blant kollegaer, de beskriver han som en ydmyk, åpen og behagelig person å jobbemed. Han trives godt med å jobbe i tverrfaglige team der det god kultur for å dele. Luan er god på å tilegne seg ny kunnskap og raskt se komplekse helhetsbilder.

Speciality
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP advanced
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Backend
Backend
Frontend
Frontend
XP advanced
Luan Tran

Skills

Java
React
VueJS
TypeScript
JavaScript
Phyton
AWS
Blockchain
XML
HTML
CSS

Framework

Redux
NodeJS
Jest
JQuery
Boostrap
Spring Boot
Google Cloud Platform
OpenShift
Machine Learning
Git

Kontakt

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo