Tintin Trong Hoang

Tintin Trong Hoang har mer en fem års erfaring innen utvikling av moderne webapplikasjoner og mobile løsninger. Han har bred innsikt i en rekke programmeringspråk, rammeverk og verktøy, og kan vise til god erfaring med å lage skreddersydde systemer for store aktører som Norgesgruppen, Tolldirektoratet og Obos.
 
Foruten høy teknisk kompetanse tar Tintin ansvar for løsningene og har hatt roller som leveranseansvarlig, tech lead og arkitekt i prosjekt. Erfaringen fra disse rollene gir ham et godt grunnlag til å kunne se helheten i løsningene. Med sin brede erfaring og evne til å se hva som må løses for å hjelpe kunden å nå sine mål, er han en svært positiv bidragsyter også utenfor egen rolle.
 
Tintin er flink til å kommunisere klart og tydelig med sine omgivelser og samarbeider godt med både tekniske og ikke-tekniske personer. Tintin har stort fokus på å gjøre andre gode og er en sterk lagspiller. Han sprer kunnskap og bygger kompetanse ved å holde presentasjoner, kurs og workshops.
Speciality
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Mobil
Mobil
XP expert
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Mobil
Mobil
Backend
Backend
Frontend
Frontend
Mobil
Mobil
XP expert
Tintin Trong Hoang

Skills

Java
Javascript
Swift
CSS
HTML
PostgreSQL
XML

Framework

Spring Boot
Docker
Jenkins
Maven
OpenShift
React
React Native
Node.js
iOS
Kafka

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo