Vegard Flatøy

Vegard har inngående kunnskap om og erfaring med front-end prosjekter. Han er kjent som en utvikler med «mage for design» og er en forkjemper for levende og brukervennlige grensesnitt med realistisk fysisk adferd. I prosjektene har han erfaring med roller som tech lead, front-end utvikler og teknisk ressurs med ansvar for opplæring av nye ansatte. Vegard utvikler elegante og brukervennlige løsninger både gjennom å utvikle løsningene direkte eller å utvikle bibliotek og designsystem som andre utviklere bruker for å realisere sine egne prosjekter. Vegard har i alle sine prosjekter tatt en aktiv rolle i planleggingsfasen og er godt kjent de forskjellige metodikkene som benyttes for å gjennomføre vellykkede prosjekter.
Som front-end utvikler er Vegard svært opptatt av å utvikle produkter og tjenester hvor brukeren kan ta glede i å benytte seg av løsningen. Som person er Vegard åpen, utadvendt, pragmatisk og løsningsorientert.

Speciality
Frontend
Frontend
XP advanced
Frontend
Frontend
Frontend
Frontend
XP advanced
Vegard Flatøy

Skills

Javascript
HTML
CSS
SCSS
Typescript

Framework

React
Redux
Vue.js
Virebase
Docker

Kontakt

Send

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo